OD NIEDAWNA JESTEM POSIADACZEM OWEGO AUTKA LECZ MARTWI MNIE JEDNA RZECZ POPROSTU JEST BARDZO MUŁOWATE JEŻDŻE W PRACY INNYMI AUTAMI Z SILNIKEM DIESLA I SĄ TO RAKIETY MÓJ JEST MUŁEM JAK NA TAKA POJEMNOŚĆ BO 3,1 D TO SŁABIUTKI . MOŻE KTOŚ PODPOWIE CO MOŻE BYĆ ZA PRZYCZYNA ?
nie pisz drukowanymi literami bo oznaczają one krzyk. a nikt nie lubi słuchać krzykaczy
sprawdź turbinę, może to ona jest powodem braku mocy w Twoim autku
wymieniłeś filtr powietrza? zapchany/brudny też mocno zmula auto i powoduje kopcenie.
Bardzo mułowaty to znaczy jaki ?? To jest samochód, który waży 2 tony rakietą nigdy nie będzie. Dokonaj pomiaru chociaż prostego rozpędzania się do 100km/h wtedy można będzie coś więcej powiedzieć. Poza tym jakaś większa liczba szczegółów by się przydała czy to model zmotany jakoś czy czysta seria ??
mułowaty tzn cieżko go rozbujać na drodze wiadomo waży 2t ale brak mu ducha dzisiaj wymieniłem filtr powietrxa i paliwa niby troche lepiej ale to jeszcze nie to . Rok temu wymieniony został pasek rozrządu może jest lekko przestawiony trudno powiedzieć
a jak wygląda spalanie? w normie czy wzrosło? z wydechu leci kopciuch czy jest czysto? obroty są stabilne, rosną szybko po dodaniu gazu? nie zauważyłeś niepokojących drgań?
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Toyota Hilux w nowej wersji Black Bison Japońska firma WALD International po raz kolejny opracowała pakiet tuningowy do samochodu Toyoty. Tym razem fachowcy od tuningu wzięli na warsztat pick-upa marki i stworzyli model Hilux Sports Line Black Bison Edition. Rasowa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.