Witam wszystkich forumowiczów. Mam Opla Vectre c i na komputerze wyświetla mi się komunikat bestätigen i nie wiem co on oznacza,wyświetla się coś związane z lampą ale czy mógł by mi ktoś powiedzieć coś więcej . Pozdrawiam
Pisze właśnie tylko to bestätigen i pojawia się rysunek auta i prawej lampy i tak dzieje się za każdym razem jak zapalam auto. I teraz nie wiem co mam wcisnąć
Kia Rio 1,4 DOHC CVVT o mocy 109 KM Pod maską koreańskiego mieszczucha znalazł się silnik benzynowy o pojemności 1,4 litra generujący moc 109 KM. Wyposażony w manualną skrzynię biegów która oferuje sześć przełożeń. Przyspieszenie od 0 do 100 km/h ...
5 zasad bezpiecznego wyprzedzania Rozpoczęły się wakacje, a wraz z nimi wyjazdy w dłuższe trasy. Szczególnie w takich warunkach kierowcom przydaje się umiejętność prawidłowego wyprzedzania. O czym należy pamiętać? Wyprzedzanie to manewr, który ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.