Opinia o Pajero

20 Maj 2011, 08:22

Witam. Chcę kupić Pajero 95rok nawet bogato wyposażone, motor 3.5 V6 na automacie, krótki. Auto nie ma być modyfikowane do konkretnego offroadu, raczej typowy turystyk na małe wypady szosowo-terenowe. Może wiecie na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie? chodzi mi o jakieś typowe bolączki tego modelu, za dużo o nim nie wiem.
fla_disco
Nowicjusz

Miejscowość: Wielkopolska

20 Maj 2011, 08:24

rama, a łaściwie jej zanik :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

31 Maj 2011, 22:10

,,,,Mega odpowiedź.....co za fachura!!!!.... :lol:
fla_disco
Nowicjusz

Miejscowość: Wielkopolska

31 Maj 2011, 23:09

Ten samochód po prostu sam ewoluuje od ciężkiej i technologicznie skomplikowanej konstrukcji ramowej w stronę nadwozia samonośnego przy stopniowym zaniku ramy. Ewolucja odbywa się samoczynnie w obrębie jednego egzemplarza począwszy od tylnej części ramy w kierunku przedniej. Kupując pajero z tego rocznika masz niepowtarzalną szansę zapoznania się z tą niecodzienną technologią.
KIA Sportage 2,0 DOHC Custom
:mrgreen:
KIłA? To się podobno da wyleczyć...
:mrgreen:
leon zet
Vany | SUVy
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wyszków i okolice

01 Cze 2011, 07:30

fla_disco, dobrze Ci radze weź duży młotek na oględziny,
jeśli kupisz auto ze szczeźniętą ramą koszty maprawy/wymiany to suma w granicach 5 koła i w górę, jest to jedna z najdroższych napraw w samochodzie terenowym
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...