Kilkanaście dni temu znalazłem na otomoto ogłoszenie sprzedaży samochodu Kia Sportage 2.0 CRDi 4WD . Samochód był do ściągnięcia z Holandii. Skontaktowałem się z sprzedającym i zarezerwowałem samochód. Wpłaciłem zaliczkę, Sprzedający wyjechał do Holandii ^^ z tego co mi mówił przez telefon . 13 Grudnia miał być u mnie pod domem z samochodem w przeddzień zadzwonił że będzie około godziny 12 . Zawsze gdy próbowałem do niego zadzwonić włączała się skrzynka która była pełna .. około godziny 13:00 13.Grudnia napisał smsa że jest już w Radomiu lecz chyba zaginą bo nie dojechał .. Nie ma z nim żadnego kontakty poza zapchaną skrzynka na komórce .
Dodaję kilka zdjęcia z Ogłoszenia , Dane Typa który mnie Oszukał - o ile są jego ! Proszę o pomoc . I Jeszcze jak by ktoś z Poznania był bym wdzięczny za sprawdzenia Adresu który dostałem. Jeśli ktoś może w jakiś sposób pomóc sprawdzić jego dane czy coś proszę o kontakt.
DANE KTÓRE DOSTAŁEM NA E-MAILA WRAZ Z OŚWIADCZENIEM .
Ostatnio edytowany przez DevG, 14 Gru 2013, 23:29, edytowano w sumie 1 raz
My też zapłaciliśmy zaliczkę ,też na Kia Sportage:)ten sam gość tylko inny numer telefonu i inny adres,podał nam Świebodzin. My mielismu telefon 506958111
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
GT - komfort i sportowe osiągi - lista TOP 5 Sportowe dwudrzwiowe coupe klasy premium to segment, który nie poddaje się chwilowej modzie. Samochody te od lat zapewniają użytkownikowi nie tylko sportowe osiągi, ale również komfortowe warunki podróży. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.