Paliwo z Rosji

18 Sty 2007, 13:11

Nie wiedziałem gdzie umieścić ten wątek więc wstawiłem tutaj. Mieszkam blisko obwodu kaliningradzkiego i mam możliwość podjechania i tankowana tam ON, mam diesla. Czy wiecie może jakie tam są ceny. Czy to wogule jest opłacalne, wiadomo wiza na jeden dzień 8zł. Czy ta benzyna jest dobrej jakości w jakiej cenie. Co o tym myślicie.
Pozdrawiam
Remi
Nowicjusz

18 Sty 2007, 17:26

wszyscy w tej okolicy tam tankuja oplaca sie i to bardzo paliwo jest tam tancze o ponad 1,4 zl wize najlepiej wykupic na pol roku problemem jest jednak to ze trzeba stac w kolejce na przejsciu granicznym
lestek
lestek
Nowicjusz

19 Sty 2007, 10:12

Dzięki za szybką odpowiedz. A jeszczę będę upierdliwy i zapytam il ekosztuje wiza półroczna i ile jest tańsza ropa.
Remi
Nowicjusz

09 Lut 2008, 17:52

Witam jak już tam będziesz upewnij się gdzie jest dobre paliwo wiem z doświadczenia że nie na wszystkich stacjach tam jest dobre dobrze jest sie dowiedzieć przed wyjazdem a najlepiej jechać tam z kimś na wszelkie w. Pozdrawiam. ale się opłaca.
Dann
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samodzielna wymiana oleju silnikowego
    Dla osób lubiących samodzielnie naprawiać samochody, wymiana oleju silnikowego nie jest żadnym problemem. Jednak coraz więcej osób wybiera profesjonalne warsztaty takie jak Euromaster. Nic dziwnego, standardy ...