PASSAT do kupienia.

17 Sty 2011, 17:59

Co o nim sądzicie? Czy licznik jest kręcony?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
gggrzesiekkk
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

17 Sty 2011, 18:03

Wydaje się być OK. 2006 rocznik wiec myślę, że 130 tys przebiegu nie jest podejrzane...
Przykładowo ja mam od nowości z salonu 11 letni samochód z przebiegiem 85 tys :) Pozdro :)
rony87
Nowicjusz

Miejscowość: Ełk

17 Sty 2011, 18:21

No ja także mam samochód z rocznika 2000 z przebiegiem 120 tys. ale dużo osób w to nie wierzy:) A tego Passata chcę jeszcze w tym tygodniu zobaczyć:)
gggrzesiekkk
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

17 Sty 2011, 18:25

tyle kosztują w niemczech tak samo wyposażone z tego samego rocznika z podobnym przebiegiem ,więc mało realne że auto jest OK

[link do mobile.de wygasł]
czeslaw555
Zaawansowany

Zdjęcia: 1
Miejscowość: GKA- pomorskie
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDi 163km.
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

17 Sty 2011, 18:38

czeslaw555 napisał(a):tyle kosztują w niemczech tak samo wyposażone z tego samego rocznika z podobnym przebiegiem ,więc mało realne że auto jest OK

Niższa cena nie musi być wyłącznie uwarunkowana przebiegiem może jest coś innego, warto popytać... a sam przebieg jak na ten rocznik jest możliwy

Auto nie ma opłat wiec też cena wzrośnie..
rony87
Nowicjusz

17 Sty 2011, 18:46

przebieg w tych autach to jest najmniejszy problem ,link wysłałem z autami które są odpowiedniekiem tego z linku i może dlatego pomyślałeś o km ,zakładając że sprzedający napisał prawdę w swojej ofercie to jest baardz mało realne że może w tej cenie sprzedać .Do tych niemieckich też dodaj koszty rejestracji i jeszcze dodaj koszty sprowadzenia gdzie żółte tablice to koszt od 90-120 € ,koszty paliwa itd, acha i jeszcze zarobek sprzedającego ,jak mie przekonasz że to auto z linku jest takie samo jak z mojego to stawiam dobry obiad
czeslaw555
Zaawansowany

Zdjęcia: 1
Miejscowość: GKA- pomorskie
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDi 163km.
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samodzielna wymiana oleju silnikowego
    Dla osób lubiących samodzielnie naprawiać samochody, wymiana oleju silnikowego nie jest żadnym problemem. Jednak coraz więcej osób wybiera profesjonalne warsztaty takie jak Euromaster. Nic dziwnego, standardy ...

17 Sty 2011, 18:54

Chodzi mi o przebieg bo tego dotyczyło pytanie... wyslane przez Ciebie samocody z tych samych roczników przebieg również maja podobny, a nawet czesto sporo mniejszy :)

Jak już mówiłem.. auto może ma inne mankamenty... ale to nalezy sprawdzic :)
rony87
Nowicjusz