Peugeot 206 - proszę o radę ...

18 Maj 2008, 00:13

Witam , wkrótce "na jesień" chciałbym kupić auto używane ,model -Fiat Punto 2 ,czym bliżej do zakupu auta ,to jestem coraz mniej zdecydowany ...ponieważ wszystkim osobom ,którym mówię co chciałbym kupić ,to mi odradzają ,żebym Fiata nie kupywał ,tylko np. Audi , ale coraz bardziej zastanawiam się na kupnem Pegeuet 206 Proszę o pomoc /z góry Wam dziękuje.
Pozdrawiam serdecznie
pink
Nowicjusz

Miejscowość: Bytom

28 Maj 2008, 22:27

kupiłem żonie - polecam
automaniak100
Początkujący

Miejscowość: Kościerzyna

31 Maj 2008, 14:09

Ja bym nie brał żadnego z tych aut. Peugeot jest awaryjny i ma drogie części, punto ma wprawdzie tańsze części ale awaryjnością nie ustępuje peugeotowi. Polecałbym raczej polo lub ibizę bo są to auta mało awaryjne i mają tanie części. Ewentualnie corsa też jest dobrym autem
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

31 Maj 2008, 20:56

Odradzam 206-tkę. Jego jedyną pewną zaletą jest to, że jest ładny i zgrabny.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

31 Maj 2008, 21:27

czesc ,a co bys powiedzial ,o SEAT IBIZA 3 ??
pink
Nowicjusz

Miejscowość: Bytom
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Mamy już jesień na drogach - na co trzeba uważać?
    Jesienią kierowcy powinni pogodzić się z gorszymi warunkami na drodze. Mgła, wilgoć, wichury – taka aura wymusza, aby za kierownicą być bardziej czujnym i przygotowanym do błyskawicznej reakcji. Sezon jesienny nieuchronnie ...