Pierwszy samochód

08 Sie 2011, 17:44

Witam,
nie dawno zdałem prawo jazdy i teraz planuje kupienie swojego pierwszego samochodu. Chciałbym dowiedzieć się czy warto kupować samochód, którego cena wynosi 1000-2000 zł. W ofertach internetowych znalazłem w tej cenie m.in. Fiata Siene, Seata Ibize II czy Fiata Punto I. Czy samochody w tej cenie są opłacalne czy raczej po ich nabyciu trzy razy tyle będę musiał do nich dołożyć?
MrBB
Obserwowany

08 Sie 2011, 19:32

Za te pieniądze szukałbym auta w jak najlepszym stanie a nie tych co wymieniłeś bo one dobre napewno nie będą.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Sie 2011, 00:13

mam do opedzlowania fiata uno z lpg za 1000zl w mazowieckim. do roboty podloga + progi, raczej w 2k bys zamknal :) silnik igla i do miasta dobre i nad morze pojedzie... ogolnie wg mnie troche malo pieniedzy :) mozesz kupic poldka i zabic go na pobliskich drogach :)
objechani na 1/4 by ja+felka
Scorpio2.9i24V 207KM
A3 1.8 125KM
Vectra a/b1.8 90/125KM
Felka1.3+90KM
diabl0001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: mrozy i okolice
Auto: Celica VI 1.8
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Elektryfikacja według Toyoty
    Toyota pracuje nad zelektryfikowanymi samochodami od 25 lat. Pierwszym efektem tych prac była hybrydowa Toyota Prius, która trafiła do seryjnej produkcji 22 lata temu. Japończycy zajmowali się samochodami elektrycznymi, ...