W zakupionym aucie mam przeprowadzone trzy kable. Dwa z nich to czincze do wzmacniacza, a trzeci to zwykły kabelek, zasilanie prawdopodobnie.
I teraz mam problem. (1) Czincze jak podłączyć to proste rozwiązanie, lecz jak podłączyć resztę? Mam kolumnę estradową, która jest zakończona zwykłym kabelkiem z odsłoniętym drucikiem, bez żadnych czinczy, kostek, czy tym podobnego. Chcę kupić taki wzmacniacz:
(2) Na pierwszym zdjęciu widać, że podłączam czincze, lecz co to jest po lewej stronie opisane jako "HIGH_IN" z miejscem na kostkę? Na drugim zdjęciu widać wejście na głośniki i zasilanie, lecz pojawia się tutaj problem. Do zestawu są takie kostki załączone: (3) Jak widać każdy z nich ma wyprowadzone z kostki co najmniej trzy kabelki. A kabel od zasilania mam jeden wyprowadzony z auta, więc brakuje mi kabli od zasilania? (4) A co z głośnikiem? W końcu ma dwa kabelki a z kostek wychodzą 4 kabelki. Wychodzi na to, że mogę do tego wzmacniacza podłączyć po dwa głośniki, czy znów czegoś nie rozumiem?
Proszę Was o pomoc, bo kompletnie się na tym nie znam.
PS w nawiasach oznaczyłem numery interesujących mnie pytań.
Dobry akumulator prosto z półki Nie zawsze to co stoi na sklepowej półce jest tym czym naprawdę powinno być. Akumulator jest na tyle specyficznym produktem, iż wraz z upływem czasu może utracić część swoich właściwości. Niestety, dość często zdarza ...
Jedzenie, golenie się, czesanie, makijaż za kółkiem Aż 20% kierowców goli się, czesze włosy lub poprawia makijaż podczas jazdy samochodem. Co więcej, jeden na 20 kierowców przyznaje się do wykonywania tego typu zabiegów pielęgnacyjnych w ruchu ulicznym, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.