Pojemnosci kart a długosc nagran

05 Kwi 2018, 14:13

Witam.
Przymierzam się do zakupu kamery najlepiej z mozliwoscią nagrywania w 2K. Pojawią się problem pojemności kart. Znalazłem modele obsługujące rzekomo karty 128GB (np. viofo A119S GPS) ale mam pytanie:
Czy ktoś może określić ile godzin jazdy nagrywa się w nagrywaniu ciągłym na kartach różnych pojemności??? Np. mam kartę 64GB format nagrania 2K albo Super HD albo FullHD i ile jestem w stanie nagrać???
dziekuje za wszelkie odpowiedzi
wmaciej
Obserwowany

Auto: volvov40

10 Kwi 2018, 20:52

Ja mam rejestrator Mikavi Pq3 - nagrywanie ustawiam na 4k, 24fps - karta samsung 128 gb, klasa 10 - wychodzi mi ok. 10 godzin filmów. Zależy jak sobie ustawisz u siebie, jakie będzie zapętlanie, nadpisywanie itp. Srednio powinno Ci wyjść ok 10 minut nagrań na 1gb.
Funriel
Początkujący

Prawo jazdy: 17 07 1970
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: VW Golf IV
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kilka ogólnych informacji na temat wyboru opon zimowych
    Przede wszystkim ważne jest, aby upewnić się, że wybrane opony spełniają wymagania panujące w danym kraju dotyczące opon zimowych. W niektórych krajach obowiązuje oznaczenie "M&S" (Mud and Snow) lub symbol góry ...
    Jak producenci zarabiają na częściach
    Bezawaryjność? To dla producenta bankructwo. Dlatego producenci robią wszystko, żeby części, które psują się często lub są konieczne do wymiany po danym przebiegu, połączyć z częsciami drogimi, któe psują się rzadko albo ...