REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PascalTurbo napisał(a):jadę 3 pasmową ulicą gdzie jest niby 50km/h ale tego nikt nie przestrzega
PascalTurbo napisał(a): jadę widzę zielone dodaje więcej gazu
PascalTurbo napisał(a):z piskiem nie chciałem hamować
PascalTurbo napisał(a):jak by stał nieoznakowany to prędzej ruszył by za mną.
PascalTurbo napisał(a):ja jeszcze na pomarańczowym wjechałem
PascalTurbo napisał(a):arkadiusz31 rozumiem cie bo to jest głupie i ja wiem ze postąpiłem głupio, a co jeżeli masz taka sytuacje jak ja dzisiaj stoję na światłach prze de mną prawdopodobnie taki większy bus jak dobrze pamiętam,byłem za nim 4-5 w kolejce ruszają on prze de mną tez jadę za nim zbliżyłem sie bardziej do sygnalizacji bo wcześniej bus mi zasłaniał patrze zółte wskoczyło (teraz lub już jak on tez przejeżdżał) już nie hamowałem pojechałem , a wogole tego światła nie widziałem do póki w sumie pod sama sygnalizacja się nie znalazłem.
Dishman napisał(a):Dobra, chłopie, weź się nie tłumacz. Każde światła mają tak, że między zmianami jest określona chwila w której wszyscy mają czerwone światło. To jest właśnie asekuracja przed takimi przypadkami.
stasiowski121 napisał(a):nikt za to jeszcze nie odpowiedział.
silvo44 napisał(a):Nasze prawo jest tak właśnie skonstruowane - nie odpowiada za takie błędy jeden inżynier(w tym wypadku ustawiający interwały świateł) ... Trudno ukarać jakąś instytucję lub jej wydział. Nieprędko się to zmieni ..
Dishman napisał(a): od razu każdego karać
Dishman napisał(a):Wystarczyłoby poprawić.