Zamierzam kupić opla Astrę I z 97 r. Znalazłem ofertę na allegro: [link do oferty na Allegro wygasł] Co o tym sądzicie? Czy autko jest warte uwagi i czy cena jest odpowiednia.
O co zapytać przy pierwszym kontakcie ze sprzedawcą - bo pierwszy raz kupuje autko ?
Bardzo proszę o szybką odpowiedź
Auto rzeczywiscie ladnie ise prezentuje-warto zapisasac oznaczenie silnika i sprawdzic czy jest to silnik Isuzu-jesli tak to bardzo dobrze.Szukales jeszcze jakiejs Asterki ?
Pawkaz napisał(a):Auto rzeczywiscie ladnie ise prezentuje-warto zapisasac oznaczenie silnika i sprawdzic czy jest to silnik Isuzu-jesli tak to bardzo dobrze
Isuzu w benzynie? Chyba Ci się coś pomerdało kolego z dieslami 1,6 8V to oplowski silniczek. Jest nie do zajechania i bardzo dobrze się gazuje.
fajna.
Właścicielem był dziadek, ale po godzinach wnuczek katował
Zainwestuj w miernik lakieru (na allegro kupisz, a potem łatwo sprzedasz) i zbadaj auto. Jak robione to po zimie blacha ci się posypie. jak nie robione to posypie się po dwóch zimach Książkę serwisowa mozna zbadać czy czasem na odwrocie nie ma Made in China Printed in 2003.
Spytaj się ile bierze oleju? Jak nie bierze to po co sprzedawca mył silnik (jeśli mył).
Mam Astrę I.
Po stopniu zużycia wnętrza jestem skłonny założyc,że auto ma niewielki przebieg.Poza tym jest po prostu ładne.Oglądaj i kupuj jak jezdzi bez zarzutu i nie jest zepsute.Jak będziesz czekał i myślał,to ktoś cię zaraz wyprzedzi.Zobaczysz.
Hamowanie silnikiem - niższe spalanie i bezpieczeństwo Hamowanie silnikiem to element techniki jazdy, dzięki któremu możemy z jednej strony zmniejszyć zużycie paliwa w naszym aucie, a z drugiej wpłynąć na bezpieczeństwo jazdy. Nie jest to jednak łatwy sposób hamowania, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.