Pomoc w wyborze audio (Alfa 159 )

01 Sie 2013, 01:04

Witam .
NIedawno zdałem prawo jazdy i dorwałem sie do samochodu :D Odrazu mówie że jestem totalnie zielony w te klocki . Nie wiem czy to ma znaczenie ale potrzebuje audio do Alfy 159 ( tymczasowo ) , narazie nie jezdze swoim samochodem , planuje kupic toyote celice , więc fajnie byloby gdyby ten sprzęt pasował i tu i tu . Chyba że takiej możliwosci nie ma , ale mam nadzieje ze pomozecie :) Szukam jakiegos fajnego radyjka i do niego jakies ciekawe glosniki. Nie mam wymagan z kosmosu , chcialbym żeby poprostu byl fajny czysty dzwiek i dobry bas ;) Pomożecie coś skleic ? Jakies glosniki i radio ?
Czekam na odpowiedzi , z góry dzięki :)
bq95
Obserwowany

Prawo jazdy: 12 07 2013
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Alfa Romeo 159
Silnik: 1,9
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Najpopularniejsze marki premium w Stanach Zjednoczonych
    Wiemy już, którzy producenci z segmentu premium cieszyli się największym uznaniem Amerykanów w trudnym 2020 roku. Rywalizacja w czołówce była bardzo zacięta, a różnice w sprzedaży okazały się minimalne. ...