Tutaj znalazłem Stilo z ciekawym wyposażeniem:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ciekawi mnie ta NAVIGACJA KOLOROWA 7" Z TELEFONEM
Czy korzystanie z niej jest darmowe. Byłem tak na anty nastawiony na Fiaty, ale ten Stilo podoba mi się, dużo lepiej wyposażony niż G4, tańszy, mocniejszy silnik...
Toyota Proace Verso (od 2016) To największa w historii Toyota o nazwie Verso, mogąca zabrać na swój pokład od 5 do 9 pasażerów. Została pomyślana jako uniwersalny pojazd zarówno do firm, jak i dla rodziny, lub też jako komfortowy ...
Toyota Auris Touring Sports pierwsze w pełni hybrydowe kombi Podczas Salonu Motoryzacyjnego w Genewie Toyota zaprezentuje Aurisa Touring Sports, czyli odmianę kombi kompaktowego modelu, którego druga generacja z sukcesem zadebiutowała w Europie na początku 2013. Przywrócenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.