Problem chłodnicą

15 Paź 2008, 21:42

znacie jakies uszczelniacze , plyny czy cos innego aby uszczelinic uklad chlodniczy ??
czesc jestem grzes
krree
Początkujący

Miejscowość: dąbrowa gónicza

15 Paź 2008, 22:19

sa rozne najczesciej spotykane to taki proszek moze gdzies 100ml ale sa tez w plynie oba produkty zasosowane zgodnie z inst daja super efekt
artekk
Początkujący

Miejscowość: k-kozle

16 Paź 2008, 14:59

a mozna prosic o zblizona nazwe tego oproduktu ?? ile takie cos kosztuje
czesc jestem grzes
krree
Początkujący

16 Paź 2008, 21:34

POprostu proszek do uszczelnienia układu chłodzenia. unas w sklepach kosztuje to 7 zł.
stefan215
Początkujący
Awatar użytkownika

18 Paź 2008, 00:07

jeżeli kupisz ten proszek to możesz od razu kupić nagrzewnicę bo napewno padnie.
autolucas
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Płock

23 Paź 2008, 20:14

wlasnie slyszalem ze te proszki to gowno myscilicie ze lepszy bedzie plyn usczelniajaacy?
czesc jestem grzes
krree
Początkujący

23 Paź 2008, 20:29

najlepiej wymień chłodnice
Suzuki Jimny
Mitsubishi Outlander
Land Rover Discovery 3 ChallangeG4
macpaw5
Zaawansowany
Awatar użytkownika

23 Paź 2008, 22:03

jak uwazasz ja to sypałem do roznych gratow ,z peknietym blokiem zatkało wyciek z cieknaca chlodnica tez zatkalo
artekk
Początkujący

Miejscowość: k-kozle

13 Lis 2008, 18:04

wymienilem chlodnice, jakos mnie to duzo nie wynioslo (300 zl nowa chlodnica w tym zamontowanie). stara chlodnica ciekla po bokach wiec nie bylo realnej mozliwosci ja polutowac, ostatnio kolega wlal proszek do uszczelniania i nic nie pomoglo a moze nawet zaszkodzilo bo cieknie mu teraz gorzej dzieki wszystkim za rady pzdro
czesc jestem grzes
krree
Początkujący

14 Lis 2008, 00:36

Bardzo dobrze zrobiłeś. Chłodnicę najlepiej wymienić a nie czekać aż puści w najmniej oczekiwanym momencie, a te wszystkie uszczelniacze są dobre ale tylko doraźnie np. gdy czekasz na nową chłodnicę albo chcesz dojechać na dziurawej chłodnicy do domu.
Pozdrawiam
jur
jacko
Nowicjusz

Miejscowość: Tczew

30 Gru 2008, 11:26

jacko napisał(a):Bardzo dobrze zrobiłeś. Chłodnicę najlepiej wymienić a nie czekać aż puści w najmniej oczekiwanym momencie, a te wszystkie uszczelniacze są dobre ale tylko doraźnie np. gdy czekasz na nową chłodnicę albo chcesz dojechać na dziurawej chłodnicy do domu.

Dokładnie tak!
Lord_Piotr
Nowicjusz

Miejscowość: Ostrowsko