Jako posiadacz własnie Fiata brava powiem Ci tak. Kup sobie taki samochodzik z silniczkiem 1,2 16V i jak bedziesz o niego dbał to naprawdę będzie Ci służył. Im młodszy kupisz to będziesz już miał prawdopodobnie takiego, który posiada blachy ocynkowane. Więc jak nie będzie bity to rdzy na nim nie zobaczysz. Silniczek przeze mnie wymieniony bardzo ekonomiczny, dynamiczny (ma 82 KM) i mało awaryjny jak się o niego dba. A dbać to znaczy regularnie wymieniać paski, olej i nie lać byle szamba.
Co do środka samochodu to posiada on naprawdę dużo miejsca i jest komfortowym samochodem.
Ale jakby co to możesz jeszcze pytać. Ja powiem tak. Kiedyś byłem właścicielem OPLA Corsy B 1.0 12V. Wychodziłem z założenia "niemieckie wykonanie jest dobre". Ni narzekałem dopuki nie zaczęła się sypać i zjadać ją rdza. Zarzekałem się, że niegdy nie kupię włoskiego samochodu, bo się sypią i teraz powiem z ręką na sercu, że na mojego fiata nie dam złego słowa powiedzieć.
Tak jest ze wszystkimi samochodami "jak dbassz to masz" , "jak nie dbasz to wielkie g.... masz"
Jak najbardziej polecam
![Smile :)]()