Problem z blacharką, proszę o pomoc.

10 Paź 2014, 18:37

Witam, jest to mój pierwszy post więc jeśli coś napiszę nie tak to przepraszam. Wracając do tematu, mój problem polega na tym, że pokazała się rdza na mojej Octavii okolice zgrzewów dolny rant drzwi, podobna sytuacja na masce. Byłem u blacharza/lakiernika i usłyszałem, że owszem zrobi to ale gwarancji na to nie da bo i tak ruda wyjdzie to takie miejsce składające się z trzech blaszek, że się nie da itp. Zdziwiłem się trochę jak tak to usłyszałem wiec pytam co Wy możecie mi poradzić w tym temacie dodam, że ten pan zawołał 400 zł za element (nie wiem czy dużo czy mało). Generalnie nie chodzi mi żeby zrobić to po kosztach tylko żeby było zrobione dobrze. Jeśli możecie polecić dobrego blacharza/ lakiernika okolice Lublina/Łęcznej tak do +/-50 km, będę wdzięczny.
Ast91
Obserwowany

Auto: Skoda Octavia
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

31 Paź 2014, 10:23

Niestety ...maska za 400 to i tak tanio. Inne elementy za 400 to drożej niż zazwyczaj ale profesjonalne lakierowanie różni się od tego za 200 zł pod wiatą...
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota GT86
    Długo oczekiwany sportowy samochód Toyoty znalazł się w salonach sprzedaży w 2012 roku, wraz z bliźniaczym modelem Subaru BRZ. Oba samochody współpracujących ze sobą japońskich producentów zajęły drugie ...