Kupiłem radio SONY GT212...
Problem polega na tym, że działa tylko jak jest przekręcony kluczyk w stacyjce i jak się go wyciągnie, a później włoży na nowo to są nie zapamiętane stację radiowe, i wszystkie inne ustawienia...
Na pewno na radiu masz narysowane lub opisane jaki kabelek gdzie ma być wczepiony. Przeważnie od góry radia jest ten cały rysunek z układem kabli. Miałem dokładnie ten sam problem, ale popróbowałem popróbowałem i działa
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Akumulatory hybrydowe - niklowo-metalowo-wodorkowe i litowo-jonowe Toyota nie testuje nowych rozwiązań na klientach. Dobrym przykładem są akumulatory modeli hybrydowych: w Toyotach stosowane są akumulatory najbardziej innowacyjne i nowoczesne, ale zarazem dobrze sprawdzone, bezpieczne i ...
Współpraca Volvo Cars i Ericsson - usługi internetowe Volvo Car Group i Ericsson nawiązują współpracę w zakresie usług internetowych w samochodach Volvo. Badania szwedzkiego producenta samochodów dotyczące przyzwyczajeń kierowców, wymogów bezpieczeństwa ...
Nie zaśmiecasz, mam tylko nadzieje że po skończeniu tematu zostaniesz z nami... Jeśli chcesz żebym ci naprawdę pomógł to jak możesz zeskanuj z instrukcji tył radia i prześlij mi na GG.
Tych głośników to jakieś konkretne modele?
W ogóle może ma ktoś z was corse B bo chciałbym gwizdki w miejscu fabrycznych z tym, że ten plastik jest strasznie daremny (jak głośno puszczam to bardziej trzeszczy niż głośnik :/ )
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.