Prośba o spotkanie w celach diagnstycznych

27 Lut 2019, 22:39

Witam szanownych forumowiczów. Mam nie lada "problem" z moją Alcią a mianowicie nie mogę dojść do tego co może być nie tak w zawieszeniu/ukł. kierownicznym co skutkuje "dziwnym" prowadzeniem samochodu... Znajmy mechanik jechał już nim parę razy ale "nie czuje" tego zachowania tak jak ja... Dla niego jest ok - a ja wsiadając do każdego innego, "sprawnego" samochodu czuję kolosalną różnicę w prowadzeniu i samym zachowaniu się auta na drodze dlatego poszukuję osoby z mojej okolicy tj Kęty woj. małopolskie nieopodal Bielska-Białej i Oświęcimia posiadającej również Alteę w celu porównania prowadzenia obu aut choć na jakimś krótkim odcinku (szczerze mówiąc to po kawałku będę już wiedział czy ogólnie TTTM czy u mnie jest coś nie teges... ).

Znajdzie się jakaś bratnia dusza i pomoże???

Jakby co to podaję moj nr tel. w celu szybszego kontaktu... - 604 388 947

Pozdrawiam i czekam na jakiś odzew z waszej strony...
ukaszek2nd
Nowicjusz

27 Lut 2019, 23:30

a nie prościej pojechać na SKP aby przeszarpali ?
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

27 Lut 2019, 23:40

Gdyby to było "takie proste" to problem dawno zostałby rozwiązany... Od SKP to zacząłem ale jak to bywa z SKP - Panie, wszystko w porządku jeździj Pan a nie ździwiaj... Przerabiałem to już nie raz... Tylko to nie diagnosta jeździ moim autem i nie rozumie w czym problem... Ot taka dygresja... dlatego chciałbym się przejechać drugim takim samym wozem żeby rozwiać wątpliwości - choć jestem przekonany, że drugim autem będzie się jechało inaczej czyli "normalnie" (od razu dodam że żadnego gonga auto nie miało - robiona była geometria i jest ok)
ukaszek2nd
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Koncepcyjny Nissan Resonance
    Śmiała wizja Nissana dotycząca przyszłości crossoverów staje się rzeczywistością za sprawą europejskiego debiutu innowacyjnego samochodu koncepcyjnego Resonance. Model Resonance, który został stworzony przez ...