Prośba o sprawdzenie Signum 2.0t

24 Lis 2016, 23:52

Witam,
czy ktoś mógłby rzucić okiem na to autko?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Sprawa wygląda tak, że niestety autko jest bardzo daleko ode mnie. Z drugiej strony patrząc, dorwanie Signum/Vectry z tym silnikiem i to jeszcze z LPG, to nie lada wyzwanie. A może ktoś poleca jeszcze coś? Generalnie zależy mi na większym samochodzie, komfortowym i większym silnikiem. Moje poprzednie auto (na szczęście już sprzedane) to Ibiza 6L 1.4 - za małe, za słabe , kupione tylko do dojazdów do pracy. Ilość km ? Dojazd do pracy to śmieszna sprawa ~ 5km + prawie co weekend dojazd na uczelnię 40km w jedną stronę. Do tego kilka długich wyjazdów w roku. Jakieś alternatywy dla Signum/ Vectry C?
SKOME
Obserwowany

Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kupno nowych opon. Wybór sercem czy rozumem?
    Dobre ogumienie to takie, które dzięki swoim parametrom umożliwia właściwe prowadzenie pojazdu oraz zapewnia skróconą drogę hamowania. Jak poznać takie produkty planując jego zakup? Czego unikać? Na co zwrócić ...
    Jesienne podróże - kilka dobrych rad
    Powoli kończy się lato, a przed nami złota, polska jesień. Pora roku, która swoją zmiennością może zaskoczyć nawet najbardziej doświadczonych kierowców, bo mało kto dostrzega zagrożenia, jakie ze sobą niesie. ...