Prosze o szybka pomoc Toyota Corolla e11 G6

11 Sty 2010, 19:56

Witam. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] to auto jest tematem moich rozmyślań. co o tym myslicie. wiem, że o toyocie nie trzeba dużo mówić o to dobre auto. Proszę o jakies opinie porady czy warto pchać się w ten samochód. Z góry dziekuje za przydatne inforamcje!
P.S ogłoszenie kończy się niedługo więc oto opis auta:
Cena (brutto):

Toyota Corolla G6 klimatyzacja

12 200 PLN / 3 005 EUR (do negocjacji)

Hatchback
Informacje:

Rok produkcji: 1999, Przegląd: 11/2009, Ubezpieczenie: 12/2009, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 110 KM (81 kW), Pojemność skokowa: 1600 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 2/3, Kraj pochodzenia: Polska, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy
Opis pojazdu:

Toyota Corolla E11 wersja G6 6-stopniowa skrzynia biegów
Samochód ponad rok temu został sprowadzony z niemiec,jestem 1 właścicielem w kraju. Samochód w bdb stanie technicznym i wizualnym,nie wymaga wkładu finansowego.

Wyposażenie:

4x poduszka powietrzna
abs
klimatyzacja
kubełkowe fotele
el. szyby
el. i podgrzewane lusterka
centralny zamek z pilotem
rozpórka
felgi aluminiowe
radio CD/MP3
komplet opon zimowych w bdb stanie
2vpc
Nowicjusz

12 Sty 2010, 15:46

Niecały rok temu byłem zainteresowany zakupem E11 i z tego co wyczytałem na Corolla Club na zadbane G6 trzeba mieć ok 20 tyś zł...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

19 Sty 2010, 23:57

Ile?!
za 20k to nawet wersji G6R nie chcieli. Nie przesadzaj.
kierowca000
Nowicjusz

Miejscowość: Polska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Shibetsu - tor testowy Toyoty na biegunie zimna
    Na najbardziej mroźnej japońskiej wyspie Hokkaido, na północ od słynącego z zimowej olimpiady 1972 roku miasta Sapporo, znajduje się japoński biegun zimna. W Shibetsu ciągle pada. We wrześniu spada tu często ponad ...
    Samochody Lexusa pracują na lotnisku
    Naprawdę wygodne auto potrafi sprawić, że nawet długa podróż na czterech kołach jest równie komfortowa, co krótki lot samolotem. Czasami jednak trzeba skorzystać z możliwości silnika odrzutowego. Ale ...