Radio samochodowe XTRONS

23 Kwi 2019, 17:28

Witam, posiadam radio XTRONS td-714gd. Chciałbym się zapytać do jakich samochodów te radio pasuje. Mianowicie wiem, że jest ono z volkswagena, więc teoretycznie powinno pasować do każdego volsfvagena.
Ciekawi mnie czy pasowałoby do turana I lub do opla zefiry B. Do postu zamieszczam zdjęcie podglądowi radia.
Mizu
Nowicjusz

23 Kwi 2019, 18:41

Czy to radio jest idealnym prostokątem? czy tez na górze ta ramka jest szersza niż na dole? Na zdjęciu które zrobiłeś dziwnie to wygląda i nie jestem pewien jak to jest w rzeczywistości.

Jeżeli jest idealny prostokąt to radio jest wtedy standardowe na 2DIN i praktycznie będzie pasowało do większości modeli samochodów gdzie producent przewidział miejsce na takie radio jedynie może być potrzebna odpowiednia ramka żeby je wkomponować. Do tego oczywiście odpowiednie kable na przejściówki.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

24 Kwi 2019, 19:59

Tego ci nie powiem, bo nie mam go aktualnie przy sobie-wyjechalem. Sprawdzę i dam znać. A jeszcze jedno pytanie. W jakiej cenie wogole są takie radia ?
Mizu
Nowicjusz

02 Maj 2019, 14:07

Na necie takie radia chodzą za około 1000zł
Emil222
Początkujący

06 Maj 2019, 10:53

Ja tyle kasy za radio bym nie dał...
Bartek933
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samodzielna wymiana oleju silnikowego
    Dla osób lubiących samodzielnie naprawiać samochody, wymiana oleju silnikowego nie jest żadnym problemem. Jednak coraz więcej osób wybiera profesjonalne warsztaty takie jak Euromaster. Nic dziwnego, standardy ...