Rdzewieje próg

03 Gru 2007, 18:22

Rdzewieje mi próg, mam już dziurę. Słyszałem że można ją załatać w następujący sposób. Pianka do okien, troche napełnic ale nie za dużo aby nie rozsadziło blachy, wyrównać i pokryć żywicą,ewentualnie podkład (ale niekoniecznie) pomalować czarnym sprayem. Czy ten sposób jest aby napewno dobry ? Jeżeli nie jaki inny, oprócz kupna nowych, lece po najmniejszych kosztach. I ile kosztuje taka żywica ?
_ZYWY_
Nowicjusz

03 Gru 2007, 19:45

Progi są tanią rzeczą w zakupie i wymiana tez nie jest droga , ja na twoim miejscu wymieniłbym je.
tomss20
tomss20
Początkujący

Miejscowość: kraków

03 Gru 2007, 21:03

tomss20 napisał(a):Progi są tanią rzeczą w zakupie i wymiana tez nie jest droga , ja na twoim miejscu wymieniłbym je.

Dobrze dziękuje za porade, ale jednak zostane przy swoim
_ZYWY_
Nowicjusz

03 Gru 2007, 23:40

Próg w samochodzie nie jest elementem dla estetyki , jest to element nośny samochodu usztywniający karoserie.Pamietaj o tym.
tomss20
tomss20
Początkujący

Miejscowość: kraków

16 Cze 2016, 11:59

Wiem, że cynkowanie galwaniczne i wiele innych powłok ochronnych zakład galwaniczny [reklama] wykonuje od ręki, na poczekaniu w niezwykle zadowalające jakości. Wiele razy zlecałem u nich pilne partie do obróbki i się zawsze wywiązywali z obowiązków na 100%. Poza tym to jest chyba jeden z najstarszych w Polsce zakładów galwanicznych. 30 lat doświadczenia i pełna certyfikacja jakościowa na poziomie międzynarodowym. Ja bym nawet dalej nie szukał na twoim miejscu.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 17 Cze 2016, 09:57, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
olakwiatko88
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 07 1979
Auto: opel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Odświeżone Audi RS 3 Sportback
    Nowe Audi RS 3 Sportback zajmuje poczesne miejsce wśród sportowych modeli segmentu samochodów kompaktowych oferowanych przez producenta z Ingolstadt. Po światowej premierze Audi RS 3 Limousine na wystawie Paris ...
    Kierowco, czy wiesz, kiedy wyprzedzasz?
    Wyprzedzanie sprawia problemy wielu kierowcom. Często można zaobserwować łamanie przepisów ruchu drogowego przez osoby wykonujące ten manewr. W niektórych sytuacjach kierujący nie zdają sobie nawet sprawy, że ...