Renaul Megane 1.9 dTi sterownik świec żarowych

08 Sty 2007, 20:56

Witam posiadam renault megane turbo z 99r. i siadła jedna część w tym aucie, mianowicie mówiąc sterownik świec, nazwa "Nagares BRE /6-12", ale znalazłem identyczny sterownik świec, tylko ze pisze na nim Nagares BRE /5-12, a nie "6-12", hmmm... czy mógł by mi ktoś powiedzieć, czy muszę mieć identyczny, taki sam sterownik świec, z takimi samymi symbolami jakie są na moim pokazane, czy mogę zakupić inny np:"Nagares BRE /5-12". Czy mógł by ktoś, mi napisać w tej sprawie, bo pisałem już na innych forach i nikt nie odpowiedział :(. Pozdrawiam
Seron
Nowicjusz

• 08 Sty 2007, 23:20

powinno działać.występują małe różnice na tej 6 pinowej wtyczce.
    Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
    grzestv
    Zaawansowany
    Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
    Auto: nie mam

09 Sty 2007, 00:34

Powinien być zastosowany taki jaki był. Ja do swojej renówki to miesiąc szukałem. Ale znalazłem.

Pozdrawiam 73
    Remigiusz
    Nie chcesz płacić mandatów kup CB.
    161BD101
    Nowicjusz

Miejscowość: Słupsk
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Prawidłowe wyposażenie apteczki samochodowej
      Obecnie w aucie musimy mieć apteczkę zgodną z normą DIN 13164 która przewiduje następujące wyposażenie: 1) Plaster 5mx2,5cm 1szt 2) Plaster z opatrunkiem 10x6cm 8szt 3) Nożyczki 1szt 4) Chusta trójkątna 2szt ...
      Sprawność kierowcy - co o niej decyduje?
      Statystyki wypadków bezlitośnie pokazują konsekwencje ludzkich błędów. Budowane z myślą o ochronie kierowców pojazdy, a nawet specjalnie projektowane drogi, które mają wybaczać uczestnikom ruchu ...