Renault clio II kolor alufelg

22 Wrz 2007, 09:28

Witam

Mam pytanie. Kupiłem niedawno renault clio II, ma złoty kolor a kolor alufelg jest również złoty. Problem tkwi w tym iż widać są już dość mocno odrapane i nieładnie to wygląda. Chciałbym się dowiedzieć czy osobiście mogę coś zrobić żeby je "wyładnić"? Może da się jakoś zmyć ten lakier? Albo od razu je wypiaskować? Czekam na wasze opinie :)

Pozdrawiam
Gismo
Nowicjusz

20 Paź 2007, 11:24

jezeli rysy nie sa głębokie to wypoleruj aluski pasta tempo albo auto max
lukaszkomza
Początkujący

Miejscowość: Więcbork

20 Paź 2007, 15:13

Hm, widziałem w sklepie na ebayu zestaw do własnoręcznej naprawy wszelkich zadziorów w alusach... może to Ci podsunie jakiś pomysł?...

[link do eBay wygasł]
DFireCrow

12 Lis 2007, 21:03

Jak rysy są nie duze to wypoleruj alusy a jak sa wieksze to juz nie wiem, moze kup nowe. ;)
Reptile
Nowicjusz

Miejscowość: Września
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jak przygotowano Toyotę GT86 do programu Top Gear?
    Nowa Toyota GT86 została obsadzona w roli samochodu dla celebrytów w programie Reasonably Fast Car firmowanym przez Top Gear. Żeby samochód dobrze się spisał na słynnym torze testowym Top Gear, Toyota postanowiła ...