Rodzinne kombi do 40 000zł

16 Paź 2008, 20:18

Witam
Chciałbym kupić samochód rodzinny, kombi do 40.000zł, silnik diesla, 3-4 latek, ze stosunkowo niewielkim przebiegiem, najlepiej zarejestrowany w Polsce
Na oku mam tą Astre:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Co polecacie?
RaD
Nowicjusz

17 Paź 2008, 17:03

ja mam do sprzedania bmw e46 w kombi przebieg 120tys disel 2004 rok jeśli będziesz chciał zobaczyć zdjęcia to napisz na gg 7586685 lub na priv to podam ci link do aukcji
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

14 Sty 2009, 19:40

Witam! Mam ten sam problem. Mnie wpadły w oko Toyota Avensis 2.0 d4d wersja SOL albo Ford C-Max w wersji Ghia 1.8 TDCI. Wg mnie są bardzo wygodne i przestronne. Słyszałem wiele opini na temat tych dwóch aut i tak naprawdę w moim przypadku w grę nie wchodzą żadne inne. Dla zobrazowania daję linka na przykłady takich aut( nie jestem handlarzem) :D [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] oraz [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] powodzenia :D
crazy_fox78
crazy_fox78
Nowicjusz

Miejscowość: Debrzno

14 Sty 2009, 20:08

No ja bym się chyba zdecydował na C-max-a. Szczególnie z silnikiem na bezposrednim wtrysku common rail. Poprzednik (TDDI) byl troche bardziej halasliwy, mial gorsza kulture pracy i byl awaryjny ale TDCI to juz inna bajka.
Polecam.
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Toyota Hilux 1968 rok
    Projektanci pierwszego Hiluxa raczej nie byli świadomi, że to właśnie ta nazwa stanie się synonimem niezawodności. Hilux jest znany z tego, że nie sprawi zawodu w najtrudniejszych warunkach terenowych na świecie. W 2003 roku ...