[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Jest to silnik do Rovera 214 1.4 75km
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
softer napisał(a):Tak to jest czujnik temperatury Mam pytanie czy skacze tobie temperatura? Jak tak to możesz mieć problem z uszczelka pod głowica Ja miałem taki model samoch. i to jest wada tego silnika Pozdrawiam
dokladnie u mnie tez nie skakala a wskazowka byla po srodku ,jezdzilem takim samochodem przez dwa lata rocznie robilem ok 20 tysiecy km i niemialem zadnego problemu z nim oprucz zuzycia klockow hamulcowych i dziury w tlumniku a wszyscy mowia ze to szajc...leszczu19901 napisał(a):softer napisał(a):Tak to jest czujnik temperatury Mam pytanie czy skacze tobie temperatura? Jak tak to możesz mieć problem z uszczelka pod głowica Ja miałem taki model samoch. i to jest wada tego silnika Pozdrawiam
temperatura mi nie skacze jest tak cały czas po środku
piotrpz87 napisał(a):Po środku to mniej więcej ile? Powinna podejść do 90 stopni i opaść do około 60 stopni.
jezeli dbasz to maszsofter napisał(a):Szczerze to ja miałem ten sam model i same problemy Zaczęło się z czujnikiem potem uszczelka Minęło trochę czasu maglownica do wymiany Jak wymieniłem silnik bo nie dało się nic zrobić za duży koszt naprawy No znów minął jakiś czas padła uszczelka no i czas tego samochodu skończył się u żyda Mam koleżankę i ten sam problem taki sam parch jak mój A życzę miłego bezawaryjnego śmigania Pozdrawiam
Baza z danymi technicznymi samochodów marki ROVER. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne ROVER