Szukam jakiegoś dobrego samochodu dla kobiety. Powinien być stosunkowo młody, nie duży, najlepiej 5 drzwiowy hatchback z silnikiem do 1.4l. Samochód musi być ładny i dobrze by było gdyby nie psuł się za często. Kwota do dyspozycji to 35tys zł. Macie jakieś rozsądne propozycje ?
Ja zarzucę VAGiem Seat Ibiza, Skoda Fabia, VW Polo. Jak byś jednak chciała zaszaleć może być audi a3 Ogólnie lepiej kup starszy model japoński lub firm niemieckich lub z nimi powiązanych niż jakieś nie wiadomo co a młode.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Pomysłowe rozwiązania Toyoty "Today, Tomorrow, Toyota" – dziś, jutro, Toyota. Hasło reklamowe Toyoty z lat 90. wskazuje na nieprzeciętną trwałość samochodów tej marki, ale jednocześnie podkreśla koncentrację Toyoty na budowaniu przyszłości ...
C3 to udany model Citroena, nie psuję się zbyt często chociaż trapią go niegroźne usterki. W połączeniu z silnikiem diesla tworzy bardzo ciekawy duet. No i ta linia chyba wprost dla kobiety. Co więcej może przebierać w cukierkowych kolorach jak w rękawiczkach. Do wyboru do koloru. Ale osobiście szukałbym Corolli lub Civica.
C3 dla kobiety polecam jak najbardziej bo mam i wiem że nic groźnego się z nim nie działo od nowości (tj. 2003). Tylko że ja mam 1,1 silnik w benzynie a to muł niesamowity i spali sporo, jak już to szukaj tylko 1,4 diesla.
A co to znaczy ładny?, bo jednemu co ładne to drugiemu brzydkie.
Dla mnie C3 to paskuda. Kupiłbym Suzuki Ignis. Krasnal z zacięciem terenowym, więc niestraszne krawężniki, zimowe pagórki i takie tam. Ekonomiczne, sprytne autko.
Sebastianos napisał(a):No tylko i wyłącznie z silnikiem diesla O np taki egzemplarz [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] roczny samochód z dieslem niecałe 30k.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.