REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Alkomaty napisał(a):BMW w tym budżecie będzie strasznie zajechane,niezależnie od serii i modelu więc nie polecam.
aventador3 napisał(a):@Citron - nie połknąłem żadnego zera
aventador3 napisał(a):Jeszcze pytanie do was wszystkich - co powiecie na silnik 2.4 V6 w Audi A6 (C6)?
Vermin napisał(a):Quattro czy nie??? Generalnie ludzie bardzo narzekają na zawieszenie w tym samochodzie. Mówią że drogie i nie trwałe. A dlaczego nie BMW???
aventador3 napisał(a):W ostatnie kilka dni oglądałem kilka samochodów - Audi A6 (C6) 2.4 V6, BMW E60 520d i Mercedesa E-klasę W211 320cdi. Najbardziej podobało mi się BMW, materiały, deska rozdzielcza.. ale E60 nigdy mi się specjalnie nie podobały, silnik w porządku, chodzi cicho jak na diesla, mocy nie brakuje jak na takie duże auto. Mimo wszystko zostaje przy Volvo, prócz tamtych samochodów oglądałem jeszcze S60 2.5T z 2007 roku, nigdy nie widziałem tak czystego i zadbanego samochodu, w następny weekend jadę z nim na przegląd i zobaczę czy naprawdę wszystko jest z nim tak super W sumie to już jetem zdecydowany, dzięki za wszystkie propozycje i udzielanie się w moim temacie Pozdrawiam!