REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Bardzo rozsądna decyzja, a auto z linku które podałeś widać, że jest przygotowane do sprzedaży jednak na zdjęciach ciężko się do czegoś przyczepić.molszar7 napisał(a):1. Vectrą C GTS (polift) 1.8 140KM
molszar7 napisał(a):Na Avensis II 1.8 też patrzę, z tym, że nieco trudniej coś ustrzelić w tym budżecie (tym bardziej mniej więcej w mojej lokalizacji). Pooglądałem ich parę i choć z zewnątrz mi się podobają (zwłaszcza granatowy metalik) to w środku już szału nie ma w porównaniu do Opla.. No, ale ponoć to typowe w japońskich samochodach.
Przykładowo (trochę daleko):
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... D5wwZ.html
Jak będziesz tak szukać aut to umoczysz na 100% vectra wydaje Ci się od handlarza a aven wydaje Ci się ok?
molszar7 napisał(a):Tak tzn jak? Co do Vectry to odnosiłem się do tego co napisał Rokiko, czyli, że wygląda na sprowadzone czysto pod handel. Nie przeczę, że Avensis nie jest - podałem je jako przykładowe w danej cenie, która tu akurat też mi się wydaje niska.
Gdyby ta Vectra nie była tak daleko to pewnie bym się tam wybrał chociaż pooglądać.
Z ciekawości zapytam - po czym stwierdzasz, że farmazon? Jedynie z uwagi na cenę? I jakich ogłoszeń zalecasz się wystrzegać pisząc "takich"?
wystarczy, że auto było użytkowane na krótkich dystansach (częste wsiadanie - wysiadanie)molszar7 napisał(a):Z zewnątrz wygląda fajnie, ale po siedzeniach widać, że może być trochę bardziej wyeksploatowane.
do LPG lepszy będzie Peugeotmolszar7 napisał(a):Ostatnio patrzę głównie na Vectrę C GTS 1.8 140KM oraz właśnie Peugeota 407 2.0 140KM według Waszych zaleceń.