Samochód rodzinny

10 Lip 2010, 15:49

Witam. Nie wiem czy już był ten temat ale po prostu nie mam czasu szukać. Zatem szukam samochodu rodzinnego który nie jest vanem i kombiakiem. Moje oczekiwania to w miarę możliwości pojemny bagażnik, wersja 5 drzwiowa, rocznik 2004-2005 no i silnik TDI (oczywiście aby był oszczędny), co do marki to nie mam określenia. Proszę o wasze propozycje.
JeZ :)
jezowaty84
Nowicjusz

Miejscowość: Bydgoszcz

10 Lip 2010, 16:00

Przyszła mi na myśl Skoda Octavia (z przodu dużo miejsca,pojemny bagażnik - nawet w hatchbacku ale znowu z tyłu jest mało miejsca).Więc może jakiś Opel Omega??
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

wogóle to nie ten dział ale mod pewnie zrobi z tym porządek.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Lip 2010, 23:21

Ja by proponował Renault Grand Scenic z 2005 z silnikiem Diesla 1.9 l
Bardzo wygodny, podróżowałem nim wiele razy.
Na pewno sprawdzi się, jako samochód rodzinny.
bialy56
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jelenia Góra
Prawo jazdy: 07 01 2013
Auto: Fiat 126p FL
Silnik: 0.65
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1992
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Toyota Land Cruiser
    Historia tego modelu sięga lat 50. ubiegłego wieku. Wtedy to został zaprezentowany przez Toyotę model BJ – zgrabna terenówka, która sprawdzała się w trudnym terenie. Zalety samochodu – prosta konstrukcja ...