Naprawa szyb (podciśnienie, żywica utwardzalna p.UV)

04 Paź 2009, 12:02

Witam.
Jestem właścicielem firmy świadczącej pewne usługi motoryzacyjne.Jak wiadomo istnieje możliwość naprawy szyb samochodowych za pomocą urządzenia opisanego w temacie.Chciałbym otworzyć punkt naprawy i wymiany szyb samochodowych, ale nie mogę dostać nigdzie zestawu do naprawy szyb.Pytałem wielu osób, ale nikt nie wie, albo nie chce mówić.Gdzie mogę zakupić to urządzenie proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Rambo150
Nowicjusz

Miejscowość: Chojnów

04 Paź 2009, 15:50

Znanym urządzeniem najlepszym na świecie sterowanym mikroprocesorem jest ELIMINATOR z USA mnie z naprawą szyb kojarzy się termin GLASS TECHNOLOGY oraz GLASS MEDIC,myślę że RAMBO ELIMINATORZE poradzisz sobie teraz tzn .będzie ci łatwiej dotrzeć do odpowiednich ludzi a tak poza tym to ja szukam ciebie :!: Richard Crenna :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

27 Cze 2010, 21:23

witam niewiem kogo pan pytal i gdzie, pracuje w firmie auto-szyby i jestem monterem i tzw " oczka" tez robimy 100zł od oczka wiadomo dobry interes tylko sprzet do naprawy uzywany kosztuje ok 3000/3500zł a nowy miedzy 6500 - 10000zł wec troche droga inwestycja ale jak bardzo ci zalezy uzywke moge ci zalatwic:)
pozdr;) jct pisz na maila;)
autocs
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnow
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...