Kupiłem już Peugeota 306 1.8 rocznik 1999 kupiłem za 4800 w gazecie zobaczyłem ogłoszenie jakiś dziadek sprzedawał stan bardzo dobry . Teraz jeszcze sprzedać Golfa
Nowy bolid Lexusa na bazie koncepcyjnego Lexusa LF-CC Lexus ogłosił, że w roku przyszłym – zbudowany na bazie koncepcyjnego Lexusa LF-CC bolid będzie brał udział w wyścigach Super GT. Nowy, hybrydowy samochód będzie rywalizował w klasie GT500 i zastąpi Lexusa SC430, ...
Off-roadowe Toyoty dla niderlandzkiej policji Toyota podpisała umowę z Policją Narodową w Niderlandach na dostarczenie floty nowych samochodów terenowych. Do służby w policji zostały wybrane Toyota Hilux i Toyota Land Cruiser. Zdecydowały o tym ich możliwości ...
Koniu. No dzięki że tak o mnie mówisz A BK1928. No racja. Są dobre auta za śmieszne pieniądze ale prędzej wygra się w lotto niż takie coś znajdzie. Kilka razy w karierze miałem takie sytuacje ale jak na tyle lat pracy i tyle sprzedanych aut to bardzo mało.
Zdięcia dodam jak auto wróci od mechanika do wymany amortyzatory tył i łożyszkoz prawej strony bo wyje . Pozatym lakier z tyłu jest grubszy niz w innych miejscach
Jeśli ktoś chciałby mojego Golfa wiadomość na PW .
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.