uskke napisał(a): Za to tak patrzę na tą Vectre B i całkiem spoko, tanie auto, w utrzymaniu pewnie też. Co sądzicie o wersji V6? Czy lepiej skupić się na 2.0?
Podoba, nie podoba, ale Laguna bije tą Vectrę. Nie dość, że komfort lepszy, wykonanie, silniki (we Vectrze zaprzyjaźnisz się z olejem) to rdza jej nie bierze.
Laguna 1 kontra vectra b ... Obie z 2001. Vectra jest bez szans. Co do silników v vectrze b, to najlepsza opcja to 2,0 z lpg. Mozna też skusić sie na 1,8 -125 km.
A kupnp samochodu w Holandii ma sensu? Bo przebywam tutaj aktualnie a z tego co widzę to niektóre samochody można kupić taniej niż w Polsce i przebiegi wydają się realniejsze. Tylko gorzej z instalacją LPG.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Co należy okresowo sprawdzać w samochodzie? Nie znalazłem na forum podobnego tematu, a myślę że może on pomóc innym użytkownikom/kierowcom w ustaleniu tego na co powinni zwracać uwagę okresowo podczas eksploatacji samochodu. O pewnych rzeczach zapominamy czasem ...
Jeszcze tutaj jestem, mam też tutaj rodzinę więc większego problemu nie powinno być. Tylko pytanie jak to byłoby z opłatami jeżeli chodzi o rejestracje w kraju? I ubezpieczeniem.
Znalazłem jakąś Vectre C z 2003 roku, 219 tyś przebiegu, silnik 2.2 147km. Niby tylko przedni wahacz do zrobienia i obtarcie na lewym tylnym nadkolu, 1200 euro chce.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.