REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Shure napisał(a):Moja obecna Alfa jest dosyć ciężka i te 150 koni nie zachwyca.
Totalne minimum jakie brałem pod uwagę jeżeli chodzi o moc, to 2.0t 175 w Saabie.
Shure napisał(a):Obecnie jeżdżę Alfą 159 1.9jtdm 16v
Shure napisał(a):Śledząc ogłoszenia rozbieżność cenowa jest dosyć spora
Shure napisał(a):Jeżeli chodzi o przykład z Saabem, interesuje mnie zbliżony stosunek mocy do masy.
Mondeo wezmę w takim razie pod uwagę, Laguna natomiast nie do końca trafia w mój gust wizualnie2.5T od volvo (po z lekkimi zmianami) masz też w fordzie mondeo, ciekawą opcją może być też laguna 2.0T - tutaj na plus, że skrzynia automatyczna jest bezproblemowa a i lpg wsadzisz w razie potrzeby
Ogólnie i tak bym saaba odpuścił.
Samochód i silniki zbierają dosyć pochlebne opinie, czy macie jakieś własne, złe doświadczenia związane z tym modelem?Ja bym Saaba odpuścił i został przy Volvo lub Alfie.
Shure napisał(a):Laguna natomiast nie do końca trafia w mój gust wizualnie.
Shure napisał(a):Samochód i silniki zbierają dosyć pochlebne opinie, czy macie jakieś własne, złe doświadczenia związane z tym modelem?
Shure napisał(a):Samochód i silniki zbierają dosyć pochlebne opinie, czy macie jakieś własne, złe
franccc napisał(a):czy saab'a, który ma swoją historię, do końca nawiązywał do lotniczych tradycji, nie jest autem dla typowego janusza i nikt go nie kupuje bo chce tanio jeździć.
Wpisz sobie hasła na google z podstawowymi usterkami tego auta: Komputer sterujący
Listwa zapłonowa
Moduł immobilajzera
Moduł cim
Lebida napisał(a):Jak już jesteśmy w temacie to 2,5T volvo/ford wiele przypadków wywalonych tulei cylindrów, te silniki są z tektury, także ja bym bardziej ku Lagunie się skłaniał.