Schemat elektryczny Sprintera 2,9 tdi rok 1998

01 Cze 2008, 21:25

Prawdopodobnie miałem zwarcie w zapalniczce i poszedł któryś bezpiecznik, tylko nie wiem który. Przejrzałem wszystkie pod siedzeniem kierowcy i te, które przeglądałem wydają się dobre. Oprócz niedziałającej zapalniczki nie działa też radio. Sami wiecie, że zapalniczka bardzo jest potrzebna zwłaszcza do GPS i do CB. Dlatego też, Mobile, mam prośbę, może wiecie, gdzie na necie znaleźć schemat elektryczny Sprintera? Oczywiście, że moge pojechać do serwisu, lecz jak będzie coś podobnego w trasie, gdzieś w lesie, na zadupiu, to death in yourself boots.
Prosze o pomoc w poszukiwaniu schematu elektrycznego do Sprintera 2,9 tdi z 1998.
Wrażliwym na ludzką potrzebę pozostaję wdzięczny. Mój mail: [email widoczny po zalogowaniu] GG5020974
fly fever paragliding forever
motoholica
Nowicjusz

• 30 Gru 2012, 18:06

Znalazłem w końcu coś, co dotyczy chyba wszystkich mercedesów w powojennej produkcji. ta strona, to: http://www.unitcat.ru/mercedes/
    fly fever paragliding forever
    motoholica
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel ADAM mały elegancki samochód miejski
      Firma Opel wraz z całkowicie nowym pojazdem ADAM po raz pierwszy wprowadza na rynek mały elegancki samochód miejski, a tym samym toruje swojej marce drogę do rozwoju w modnym segmencie A. Opel ADAM łączy w sobie śmiałą ...
      Kierowco, uważaj na pracowników drogowych
      Okazuje się, że bycie pracownikiem drogowym nie należy do najbezpieczniejszych sposobów zarobkowania. Poważne zagrożenie dla tych osób stanowią… kierowcy, którzy ignorują ostrzegawcze oznakowanie ...