Witam. W najbliższym czasie przymierzam się do zakupu samochodu tak jak w tytule do 15 tysięcy. Nie chce żadnego kombi, suv-a, minivana tylko hatchback lub sedan. Moje wymagania: Rocznik: 2000+ Silnik: benzyna, pojemność najlepiej do max 2,2-2,4l, 120km+ 5 drzwiowy
Auto głownie będzie służyło do dojazdów do pracy, w weekendy na wieś i czasami dłuższe trasy 200 km+ Mam kilka samochodów, które mi się podobają ale czekam na Wasze propozycje
Akurat volva nie brałem pod uwage ale wyglada ciekawie, a jakies inne propozycje? Moze powiem co mi sie podoba: opel signum 2.0 turbo lub 2.2 albo mazda 3/6 2.0
Witam, tak jak w temacie czy warto kupić vectrę C gts z silnikiem 1.8 122km, chcialbym 2.0 turbo ale jest on o wiele rzadziej spotykany niz wspomniane 1.8 . Moj budzet max 15 tysiecy
Ostatnio edytowany przez mike, 06 Mar 2019, 21:58, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Masz już jeden wątek, nie zakładaj kolejnych
No własnie o przedlifcie mysle bo po lifcie w tej cenie to ciezko a jak juz to trup pewnie jakis. Te oferty mam na oku: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] A co do tego silnika 1.8 to starczy do takiego samochodu do w miare dynamicznej jazdy ?
Samochody terenowe - do połowy lat 70 Historia pojazdów mogących poruszać się w trudnych warunkach drogowych, czy wręcz po bezdrożach, jest tak stara, jak same wehikuły napędzane silnikami, takimi czy innymi. Pierwsze „samojazdy” – jak ...
R5 Turbo 3E - auto stworzone do driftu R5 Turbo 3E łączy w sobie ultratechniczny design i wybujałe formy z licznymi odniesieniami do sportu samochodowego oraz do świata gier wideo. Takie połączenie przenosi showcar w sferę nowoczesności i technologii na pograniczu ...
Znajomy ma 2.2 147KM i do normalnej jazdy na co dzień i trasy jest okej. Przynajmniej z punktu widzenia pasażera.
Z tego co czytałem to w 1.8 w wersji GTC jest krótsza skrzynia niż w wersji "nie-gtc". To oznacza, że przy 140km/h masz 4k RPM (jak w rasowym Japończyku), więc chyba jest średnio przyjemnie...
1.Ok. 2.Prawy przedni błotnik albo przednie drzwi były malowane poza tym ok choć może cena trochę niska jak na taki wypas. 3.Bardzo ładna,obejrzyj. 4.Ładna i też warta uwagi.
michasba napisał(a):A co do tego silnika 1.8 to starczy do takiego samochodu do w miare dynamicznej jazdy ?
Jak nie jeżdzisz jakoś agresywnie to spokojnie wystarczy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Do spokojnej jazdy silnik 1.8 jak najbardziej wystarczy, nie jest to demon prędkości, ale polecam ze względu na niską awaryjność, poza tym dobry pod instalację lpg.
Vectra zakupiona Ogólnie samochód prezentuje sie bardzo ladnie, oczywiscie sa znaki zuzycia ale to typowe jak na ten rok samochodu. Udało mi sie zbic kilka stowek z ceny. Zamierzam jeszcze zalozyc do niego gaz, ale to w niedalekiej przyszlosci Mam nadzieje ze bedzie mi sluzyl przez najblizsze lata
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.