Sklepy, serwisy itp czyli gdzie co kupić i zamontować

29 Paź 2010, 14:27

Myślę, że się przyda taki temat =)
Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy, więc ja zacznę.

Mogę na początek polecić firmę Bobrek, sklep z częściami do skrzyń i mostów do samochodów ciężarowych, koło Strykowa pod Łodzią. Chłopaki mają duży asortyment na miejscu, fachową obsługę i szybką wysyłkę, czym bardzo przypadli mi do gustu.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez cajron, 31 Paź 2010, 15:15, edytowano w sumie 1 raz
cajron
Nowicjusz

Miejscowość: Łyszkowice

08 Gru 2010, 22:40

To ja polecę firmę Largo z Łodzi handlującą częściami do wind załadowczych. Duży wybór części do większości wind używanych na polskim rynku. W razie potrzeby, możliwość sprowadzenia części na zamówienie. Sklep internetowyl z aktualną ofertą części. Można zamawiać mailem, ze sklepu i telefonicznie. Sprzedaż wysyłkowa firmami kurierskimi - zwykle towar dociera następnego dnia do klienta. Firma prowadzi też naprawy wind załadowczych, rejestracje w UDT, odtwarzanie dokumentacji itp.
Ostatnio edytowany przez Grzegorz2, 10 Gru 2010, 00:50, edytowano w sumie 1 raz
Grzegorz2
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[C] 147 GTA / S3 8L / Impreza GD WRX / Golf IV R32
    Podstawowe kryteria zestawienia: - segment C - silnik benzynowy o mocy ponad 200KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2002 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Alfa Romeo 147 3.2 GTA - 250KM - Audi S3 ...
    Zapinaj pasy w samochodzie przed każdą jazdą!
    Dlaczego wciąż niektórzy kierowcy i pasażerowie nie zapinają pasów bezpieczeństwa? Jedni sądzą, że to niewygodne, a inni uznają, że nie ma potrzeby tego robić przed krótką podróżą. To błąd, który ...