Skoda Roomster 2007 1.4 Benzyna

09 Sty 2017, 22:10

Witam,
przymierzam się do zakupu autka jak w opisie, prosiłbym o informacje co sądzicie o tym egzemplarzu, czy warto, na co zwrócić uwagę przy oglądaniu / sprawdzaniu tego auta?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Będę wdzięczy :) :)
Pozdrawiam
Maniek86
Obserwowany

Prawo jazdy: 24 04 2009
Auto: Punto

15 Sty 2017, 19:39

To auto jest sprzedawane na fakturę czy umowę na Niemca ?
Symboliczny przebieg - nawet gdy jest to benzyna.
Zapytaj telefonicznie czy silnik jest umyty kosmetycznie tylko z góry czy również spód a jeżeli tak to dlaczego ?
Umycie z góry to coś pozytywnego natomiast spód silnika myty - to czerwone światło.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

15 Sty 2017, 23:04

Dzięki za odpowiedź. Zrezygnowałem z zakupu tego egzemplarza po rozmowie telefonicznej gdy okazało się, że nie ma książki serwisowej, ani zapasowych opon i itp..
Maniek86
Obserwowany

Prawo jazdy: 24 04 2009
Auto: Punto

15 Sty 2017, 23:08

Historie skody mozna sprawdzic bez ksiazki serwisowej. Mysle ze to co napisales nie powinno do konca przekreslic tego auta ale Twoj wybor :)
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla 1966 rok
    Toyota Corolla jest modelem przełomowym dla marki. Nie tylko dlatego, że do dziś sprzedano ich ponad 45 milionów na przestrzeni 12 generacji, ale też dlatego, że to ten model spowodował, że Toyota stała się masowym ...