REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pod warunkiem ze jest uszkodzona osłona gumowa i w środku "króluje ruda"Kao napisał(a):ale też zdarza się że skrzypią sworznie
Nie mówię nie ale to raczej rzadko...Kao napisał(a): poduszki amortyzatorów.
Tu juz jestem bardziej zgodny.Nie mozna tez wykluczyc tulei na wachaczu...Kao napisał(a): prawdopodobnie gumy na stabilizatorze
Tak rada z mojej strony.Dogadaj sie z diagnostą zeby zostawic samochod na placu SKP a rano wjechać na kanał.Proponuję wtedy pobujac go na boki i zobaczyc jaki bedzie tego efekt...Zabrze1990 napisał(a): Moze to racja bo gdy autem zrobie pare kilometrow i sie "rozjezdzi" to potem na nierownosciach nic nie skrzypi.
a to jeszcze kiedyś się zaskoczyszMigi60 napisał(a):Pod warunkiem ze jest uszkodzona osłona gumowa i w środku "króluje ruda"
Myślę ze juz raczej nie.Od ubiegłego roku jestem zjadaczem łaskawo-dziadowskiego chleba czy EMERYT...Kao napisał(a):a to jeszcze kiedyś się zaskoczysz
Tego tez nie neguję.Troche lat w temacie motoryzacja przesiedziałem i rozne cuda juz widziałem/nowa końcowka drazka-luzKao napisał(a): a okazało się że sworzeń a gumeczki calutkie, taki materiał poprostu.
A zainteresowany to potwierdza..Migi60 napisał(a):W przypadku jezeli to sworzeń to będzie tez słychac go przy kręceniu kierownicą
Zabrze1990 napisał(a):Nic nie skrzypi przy kręceniu