Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Szczeciniak napisał(a):Było 186KM, obecnie po sofcie jest trochę ponad 200KM bo te silniki mają dobrą wytrzymałość i teraz chciałbym jeszcze więcej.
Szczeciniak napisał(a):Ha ha ha nie nie jest to żaden box itd. tylko delikatne musnięcie softem bo miałem wadliwy tylny most, który na GW został wymieniony.
Szczeciniak napisał(a):No jeżeli most jest wadliwy a samochód jest AWD i ciężko jest spiąć napęd z tyłu to co więcej można zrobić... Kia napęd na cztery buty ma zapięty do 40 km/h
Szczeciniak napisał(a):pytanie moje brzmiało o wymianę intercoolera czy jest ktoś kto zna jakieś dokładne wymiary jeżeli nie ma to uważam temat za zamknięty bo sam sobie zdejmę ryja w niej i zrobię wymiary.
Szczeciniak napisał(a):Widzę kolega @szybki chyba nie potrafi czytać ze zrozumieniem, nie będę już odpowiadał na następnego Twojego posta bo to jest rozmowa *$%ja z butem... Nie musisz mi mówić co mam robić bo dobrze wiem co mam robić pytanie było jasne i konkretne.
szybki napisał(a):Szczeciniak napisał(a):Widzę kolega @szybki chyba nie potrafi czytać ze zrozumieniem, nie będę już odpowiadał na następnego Twojego posta bo to jest rozmowa *$%ja z butem... Nie musisz mi mówić co mam robić bo dobrze wiem co mam robić pytanie było jasne i konkretne.
Spoko zamontuj sobie intercooler , przybędzie Ci następne jakże pożądane 5km
Nie przyjmujesz wiedzy więc Twój problem
Baza z danymi technicznymi samochodów marki KIA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne KIA