REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Yakuza07 napisał(a):Oglądałem się za tymi BMW również przykuły moją uwagę, problem w tym że do tej pory jeździłem autem pożyczanym i to będzie mój pierwsze auto. Boję się właśnie że opłaty ubezpieczenia dadzą mi ostro w kość
W Polsce żyjemy...Barol napisał(a):Tak tylko że podczas przeglądu musisz zmienić wpis w dowodzie żeby w razie wypadku nie było przypału.
Yakuza07 napisał(a):Zastanawiało mnie też gdzie zakupić samochód, ogólnie słyszałem że auta auta sprowadzone z Niemiec będą miały zawieszenie mniej zniszczone niż te kupione po paru latach jazdy w Polsce. Warto rozejrzeć się w jakimś komisie z sprowadzanymi autami, czy może szukać po domach prywatnych?
Barol napisał(a):"W Polsce żyjemy..." no własnie a jak wiesz nasz kraj jest chory więc sam wysun wnioski
kirin88 napisał(a):Ubezpieczenie zawsze można wziąść na osobę posiadająca już max zniżek.
kirin88 napisał(a): Jeżeli przekładka była robiona w należyty sposób to nie ma co się tego bać.
Yakuza07 napisał(a):Warto rozejrzeć się w jakimś komisie z sprowadzanymi autami, czy może szukać po domach prywatnych