Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
moja rada to sobie jeszcze poczekaj ,bo wydać kase łatwo /unikaj kupwania auta pod konkretną sumke -bo tyle mam ijestem naiarany -tylko spokój i opanowanie -czekajGK napisał(a):Witam,
Otóż odrzucając paliwożerne coupe zainteresowałem się Suzuki Swiftem, najchętniej w wersji hatchback.
Moje pytanie jest takie - warto kupować te za ~2000zł, czy raczej będą one skazane na awaryjność i lepiej dozbierać drugie tyle (sądzę, że przez wakacje mogę uzbierać góra 4-5k)?
No i której generacji szukać - I, II czy III, jak duży był postęp jeżeli chodzi o jakość?
Ewentualnie - czy znacie inne, mało paliwożerne autka 2/3 drzwiowe godne polecenia (oprócz golfów i polo) w podobnym przedziale cenowym?
max23 napisał(a):moja rada to sobie jeszcze poczekaj ,bo wydać kase łatwo /unikaj kupwania auta pod konkretną sumke -bo tyle mam ijestem naiarany -tylko spokój i opanowanie -czekajGK napisał(a):Witam,
Otóż odrzucając paliwożerne coupe zainteresowałem się Suzuki Swiftem, najchętniej w wersji hatchback.
Moje pytanie jest takie - warto kupować te za ~2000zł, czy raczej będą one skazane na awaryjność i lepiej dozbierać drugie tyle (sądzę, że przez wakacje mogę uzbierać góra 4-5k)?
No i której generacji szukać - I, II czy III, jak duży był postęp jeżeli chodzi o jakość?
Ewentualnie - czy znacie inne, mało paliwożerne autka 2/3 drzwiowe godne polecenia (oprócz golfów i polo) w podobnym przedziale cenowym?
GK napisał(a):Ewentualnie - czy znacie inne, mało paliwożerne autka 2/3 drzwiowe godne polecenia (oprócz golfów i polo) w podobnym przedziale cenowym?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SUZUKI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne SUZUKI