Suzuki swift

09 Kwi 2008, 16:50

co mozecie powiedziec o tym aucie. pytam poniewaz moja dziewczyna planuje kupic nowy samochod i sklania sie w strone swifta, mam nadzieje ze ktos sie takim porusza albo poprostu cos o tym autku wie i moze sie podzielic opinia. z gory dziekuje
crazyman
Nowicjusz

09 Kwi 2008, 16:54

Moim zdaniem suzuki swift to idealne autko dla kobiety ładne , małe i w miarę bezawaryjne
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

10 Kwi 2008, 00:13

Świetny samochód, naprawdę warty swojej ceny i taki zgrabny dosyć. Ja dla kobiety poleciłbym jeszcze Lancie Ypsilon - ładniejsza i bardziej prestiżowa, chociaż niektórym przeszkadza że to włoski samochód.
Lancia, lancia i jeszcze raz... saab :)
fennec
Początkujący

10 Kwi 2008, 08:50

Osobiście bardziej podoba mi się suzuki ja nie polecał bym ypsilon mnie się nie podoba i wcale nie jest prestiżowy
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

10 Kwi 2008, 10:12

No to rzeczywiście nie kupuj, Piterowi się nie podoba :wink: Pewnie Suzuki jest bardziej prestiżowy? Po prostu mówię co ja bym polecił, niech sam crazyman popatrzy i wyrobi sobię opinię. Pozdrawiam.
fennec
Początkujący

10 Kwi 2008, 12:24

ja tylko napisałem swoją opinie na temat lancii , że ty lubisz tą marke to nie znaczy że każdy ją musi lubić
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

10 Kwi 2008, 13:20

W pełni się zgadzam, ale ja nigdy nie pisałem że ktoś musi Lancie lubić, nawet nie napisałem że ja ją lubię w tym poscie :wink: tylko że ją polecam do rozważenia. To Ty napisałeś że jej NIE lubisz (do czego masz swoją drogą pełne prawo, tylko po co o tym pisać)? A tak z ciekawości i bez żadnych złośliwości to dlaczego uważasz że Ypsilon nie ma żadnego prestiżu?
fennec
Początkujący

10 Kwi 2008, 15:09

Witam;]

Jak za te pieniądze to rewelacja. Jeżeli ktoś nie będzie oczekiwał od tego modelu szybkości PORSCHE, zwrotności BMW i komfortu Merca to będzie naprawdę będziesz zadowolony.
Nie jest to auto trendy. Przez wiele lat produkcji sylwetka mogła sie "opatrzeć". "Suzi" pozostaje małym, bardzo wdzięcznym, tanim, bezproblemowym w eksplotacji samochodem. Idealny jako drugie auto w rodzinie, lub auto niskobudżetowe np dla ludzi młodych.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

10 Kwi 2008, 21:19

troche trendy to ono jest, chocby dlatego ze ostatnio reklamowala je Joanna Brodzik i podejrzewam ze mialo to jakis wplyw na to ze moja dziewczyna chce to auto :) ja suzuki nigdy nie miale dlatego zwrocilem sie o pomoc tu.
zapomnialem powiedziec ze nie chcemy na ten samochod wydac wiecej niz 50 000 a jak ogladalem cenniki to rzeczywiscie niezle to wyglada, dosc bogate wyposazenie juz w podstawowej wersji wiec moze udaloby sie zaoszczedzic troche kasy.
crazyman
Nowicjusz

10 Kwi 2008, 21:34

JA też miałem zamiar kupić Swifta ale kupiłem używane Clio III;] Ten samochód nie ma opadającej lini dachu więc z tyłu też jest dużo miejsca.

Wiesz najlepiej jest kupowac samochody nowe ale z otomoto bo tak są takie formy co sprzedają samochody z lepszym wyposarzeniem za tą samą cene.

oto dobre oferty:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

A jakbyś miał 5k więcej to coś takiego:
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

11 Kwi 2008, 12:06

Swift moim zdaniem jest dobrym autem ostatnio dużo o nim czytałem i moge
go szczerze polecić:D
maniaq
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie

11 Kwi 2008, 17:08

wersja sport wyglada niezle- 1.6 125 km - zdaje sie ze to calkowicie odmienia ten samochodzik, moze i ja mialbym troche frajdy z tego zakupu :)
ciekawe tylko czy warto doplacac bo katalogowo to 14k roznicy :/
crazyman
Nowicjusz

11 Kwi 2008, 17:16

Jeśli niepotrzebujesz dużej mocy i większych osiągów to jeśli masz taką kaskę to lepiej kupić wyposarzenie dodatkowe;]
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

14 Kwi 2008, 15:06

kwestia jest taka ze to nie ja bede glownym uzytkownikiem tego samochodu, dla mojej dziewczyny moc nie ma az tak duzego znaczenia i chyba faktycznie lepiej bedzie dobrze wyposazyc autko.
w sumie dobrze ze ona sklania sie bardziej w strone swifta - bo to calkiem fajne autko ktorym ja tez sie chetnie czasem przejade - niz np micry ktora moim zdaniem pasuje tylko do kobiet.
crazyman
Nowicjusz

17 Kwi 2008, 16:06

swift sport oprocz tego ze lepiej jezdzi to i duzo lepiej wyglada:
Zdjęcie
Autostrada do nieba
wydech
Nowicjusz