Swift, Micra,Toyota Starlet,Twingo Co kupić?

31 Sty 2008, 23:03

Hej! poradźcie, co wybrać. Czytam, slucham znajomych i nie mogę podjąć decyzji.Potrzebuję autko, które mało pali /tylko benzyna/. W cenie do ok.9 tys.zł.
IDA
Nowicjusz

Miejscowość: Kobyłka

31 Sty 2008, 23:47

Z tych aut na poważnie zastanowił bym sie pomiędzy Swiftem a Micrą i ewentualnie Toyota.
Szukaj czegoś młodego rocznikowo i zadbanego bo można znaleść ładny egzemplarz.

Pozdrawiam
bubi120
Nowicjusz

31 Sty 2008, 23:53

Dzięki za eliminację/wstępną/. Tak samo typowałam.
W zasadzie to dylemat: Micra- mniej wyposażona niż Swift, - słyszałam, że slaba blacha, a mnie stać na rocznik max.'99. A jak spalanie?
IDA
Nowicjusz

01 Lut 2008, 16:35

toyota jak dla mnie tylko i wyłącznie.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

01 Lut 2008, 19:17

Ok. A jak ze spalaniem? Mam corolke kombi 1,4 i w mieście ok.10 litrow, dlatego szukam coś ekonomiczniejszego na te korki, ale też chciałabym dobre wyposażenie.
IDA
Nowicjusz

01 Lut 2008, 21:54

Mam kilka ofert, którą wybrać? Doradźcie proszę.Pzdr.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

IDA
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Już osiem wersji MINI dostępnych z napędem na cztery koła
    Wraz z trafiającym do sprzedaży w marcu nowym modelem MINI Paceman, oferta wersji MINI z napędem na cztery koła powiększy się do ośmiu, łącznie z dwiema wersjami John Cooper Works. Auta MINI od zawsze oferowały kierowcy niezrównaną ...
    Czy płukanki do silnika rzeczywiście pomagają?
    Temat płukanek do silnika to powód do niekończące się dyskusji. Niektórzy uważają, że użycie płukanki nie tylko nie pomaga, ale może nawet zaszkodzić silnikowi. Inni są fanami płukanek i stosują je jako środek ...

03 Lut 2008, 23:39

Bierz Toyotę!!! Jest to japoński samochód i bardzo dobra technologia nieważne ile ma lat ;)
MrSmoke

06 Lut 2008, 21:28

Dzięki za wszystkie rady. Starletka nawet mi się podoba, ale ile ona pali w mieście? Może Ktoś ma takie autko, to proszę o sygnał.
IDA
Nowicjusz