Tanie, dobre, średnio mocne i wytrzymałe autko na start,

26 Maj 2014, 15:25

Tak jak w tytule szukam dobrego, taniego auta na start. Zależy mi na samochodach typu coupe/ ew. sedan ze sportową duszą. Zależy mi również, żeby było 4- miejscowe i w miarę możliwości 4 drzwiowe (chociaż 2-drzwiowe też ujdą). Koszt tak do pięciu tysięcy. W oko wpadł mi Mitsubishi Eclipse, jednak mało miejsca z tyłu i ogromne spalanie jak na samochód do codziennej jazdy trochę go dyskwalifikują. Chociaż nie ukrywam, że zależy mi właśnie na pojazdach podobnych do tego modelu. Moc nie musi być jakaś ogromna- wiadomo to pierwsze auto, nie chcę znaleźć się na drzewie na pierwszym zakręcie. I jeszcze jedno- fajnie by było gdyby było łatwo dostać części a po drugie żeby nieczęsto się psuł.

Wiem, że wymagania mogą być wygórowane, ale tak czy siak mam nadzieję, że coś się znajdzie :D
eXopro
Obserwowany

Auto: Nie mam

26 Maj 2014, 15:35

Zależy co dla ciebie zależy tanio ?
Np bmw e36
Lub link przykładowy takiego cuda
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
kamil1201202
Początkujący

Auto: Alfa Romeo
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

26 Maj 2014, 19:18

I faktycznie nie znalazł by się sedan ani coupe? I coś z bardziej pospolitej marki?

Ta BM-ka całkiem przyzwoita, choć trochę spala
eXopro
Obserwowany

Auto: Nie mam

26 Maj 2014, 20:18

kamil1201202 auto do 5000zł a Ty wklejasz MG za ponad 2razy tyle zresztą ten z linku sprzedaje sie już chyba z pół roku..
Ode mnie Opel Astra GSI i Calibra.
linki przykładowe.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Essex Super Six 1927 rok
    Samochód jest klasycznym amerykańskim pojazdem z lat 20-tych. Koła z drewnianymi szprychami i duży 6-cylindrowy silnik. Essexy były najpopularniejszymi samochodami w Warszawie w branży taksówkarskiej! Pojazd ...