Tico.

10 Lip 2011, 16:19

Witam zastanawiam sie nad kupnem tico wygląd bez komentarza ale z tego co czytam to mało pali a to najważniejsze jak dla mnie będzie to mój pierwszy samochód i potrzebny tylko do jazdy w mieście i dojazdu do szkoły . co myślicie o tym [link do oferty na Allegro wygasł] i [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] czekam na wasze opinie z góry dzieki :)
rafal932
Nowicjusz

10 Lip 2011, 16:46

rafal932 napisał(a): co myślicie o tym

Za te pieniądze/myślę ze za 2 tys jest do wzięcia/to nie kupisz nawet porządnego roweru.Jezeli nie masz daleko to warto podjechac i kuknąc na miejscu.Wez z soba najwyzej kumatego gostka/mechanik itp/ i podjechać na miejscu do warsztatu,SKP i porzadnie sprawdzić.Zawsze warto wiedzieć w jakim stanie tech.jest faktycznie a nie kupować kota w worku.... :wink:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

10 Lip 2011, 16:52

Wiem wiem bo jestem z okolic i nie mam daleko jutro się przejadę z ojcem i zobaczę te dwa auta tylko chciał bym sie dowiedzieć opini o tym aucie z wygladu chociaż
rafal932
Nowicjusz

10 Lip 2011, 22:05

moja matka jeździ tico do pracy teraz ja je dotarłem... auto jest zrywne jak na 0.8 l :P przy ekonomicznej jeździe mojej starszej pali 4.5l \100 auto ma bardzo słabą blachę wypadki tym autem nie kończą się dobrze , tico lata po drodze jak pojebane ale idzie się przyzwyczaić :)
BicTric
Nowicjusz

10 Lip 2011, 22:35

Jak ma być tylko po mieście to wystarczy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Lip 2011, 09:57

Jechać obejrzeć jak będzie ok to brać. Do tego starguj trochę żeby cena była niższa. I uwaga na kopułkę zapłonu jesienią/zimą. Lubi się psuć, poza tym jest ok :wink:
zawsze spoko!
Don't worry, źryj chappi ;-)
Stiopa
Aktywny

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik F20C - Honda
    Honda słynie z bardzo dobrych silników oraz słynnego systemu zmiennych faz rozrządu VTEC. Jednym z najciekawszych motorów stworzonych przez japońskiego producenta jest ten zastosowany w Hondzie S2000. Wykonana ...