Ubezpieczenie na 1 miesiac

03 Maj 2011, 09:02

Witam, chcialbym zarejestrowac samochod na jeden miesiac. Kupilem go od dziadka ktory ma ubezpieczenie ale z racji takiej ze ja nie mam znizek jezeli chcialbym kontynuowac dotychczasowe ubezpieczenie musialbym doplacic 750 zl za 3 miesiace ktore sa do konca umowy co dla mnie jest nie do przyjecia. Dowod miekki juz mi stracil waznosc takze musze na biegu cos znalesc...sa takie ubezpieczalnie ?
android01
Nowicjusz

Miejscowość: białystok

03 Maj 2011, 11:31

android01 napisał(a):...sa takie ubezpieczalnie ?

Nie slyszałem o takich ubezpieczeniach.Ubezpieczenie zawierane jest na rok ale platności mozesz negocjowac.Pamiętaj jednak ze platnosc w ratach zwiększa kwote do zapłaty sumarycznie.Coś za cos... :wink:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

03 Maj 2011, 13:08

wiem, chodzi mi bardziej o ubezpieczenie roczne z mozliwoscia placenia co miesiac rat, po miesiacu moglbym takie ubezpieczenie wymowic...chyba. A co do tego ubezpieczenia miesiecznego to istnieje z tym ze z tego co sie orientuje mozna je zawszec nie pozniej niz 30 dni od zakupu.
android01
Nowicjusz

Miejscowość: białystok

18 Maj 2011, 14:15

Moim zdaniem nie ma takiego ubezpieczenia.
kingiko
Początkujący

Miejscowość: warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Renault na salonie Rétromobile
    Renault na salonie Rétromobile, obowiązkowym wydarzeniu dla wielbicieli zabytkowych samochodów, odbywającym się w dniach 5-9 lutego 2020 roku na terenach wystawienniczych przy Porte de Versailles (hale 1, 2 ...