REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
witek089 napisał(a):kolego z tym możesz jeżdzić , ale jest klej do tłumików tzw.cement , ja tym już robiłem super trzyma !
pocieszny napisał(a):łącznik elastyczny wydechu jak masz dziure to za chwile nie będzie go w ogólei będą 2 części układu wydechowego, każdy mechanik lub firma zajmująca się układami wydechowymi ci to wymieni, w zależności od modelu samochodu są nabijane bądź spawane więc trudno to zrobić dobrze samemu (da się ale nie jest to takie proste jak się wydaje) koszt nie jest zabijający ale przy okazji sprawdzą w jakim stanie jest 2rurka i czy też nei potrzebuje wymiany, niestety e części szybko ulegają przerdzewieniu ze względu na częse rozgrzewanie i schładzanie
aaa tak za pamięci sprawdź poduszki pod silnikiem urwanie tego elementu często wskazje na zurzycie tychże i większe wibracje
bez problemu zrobisz nawet kilkaset kmtomex_85 napisał(a):aż tak źle to może nie będzie jak zrobie te kilkanascie km??nie bedzie z tego powodu innych konsekwencji np spalanie czy cokolwiek innego???
pocieszny napisał(a):bez problemu zrobisz nawet kilkaset kmtomex_85 napisał(a):aż tak źle to może nie będzie jak zrobie te kilkanascie km??nie bedzie z tego powodu innych konsekwencji np spalanie czy cokolwiek innego???ale to co napisałem weź sobie na poważnie bo sprawdzenie czy poduszki są ok to 10 minut wymiana to prosta sprawa i nie droga, a wymiana wielu części spowodowana wybiciem tych poduszek to dość duży koszt