Volkswagen touareg 2.5 tdi

15 Lut 2008, 18:41

Jestem zainteresowany tym samochodem, proszę o informacje na jego temat.
zawa
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

15 Lut 2008, 19:20

A co kolego dokładnie chcesz wiedzieć?:)
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

15 Lut 2008, 21:36

czy jest zawodny czy sa jakies z nim problemy itp
zawa
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

16 Lut 2008, 02:04

Czy jest zawodny ? hmmm...ciężko mi powiedzieć, bo nigdy nie miałem tego auta i pewnie nie będę nigdy miał, chociaż siedziałem za kierownicą, ale tylko w salonie :p Co do auta...silnik diesel, spalanie? hmmm...jak na takiego SUV-a, o tej wadze to raczej w normie, awaryjność? Ciężko mi wypowiedzieć na ten temat, ale wiem jedno, że jak się coś zepsuję to koszt naprawy w autoryzowanym serwisie VW nie będzie mały, to jest pewne...chyba, że auto posiada gwarancję, to raczej nie ma czym się przejmować.

Tutaj masz opinię użytkowników i podstawowe informację na temat auta, jego wad i zalet oraz raporty spalania.
[link do autocentrum.pl wygasł]

Mam nadzieję, że pomogłem :) Pozdrawiam
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

08 Mar 2008, 19:17

Vw touareg to najlepszy moim zdaniem suv .Jest luksusowy,niezawodny i całkiem niezły w terenie.jak bym miał 150.000zl to bym go kopił.
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Hyundai Mistra - prototyp przeznaczony na rynek chiński
    Model koncepcyjny Mistra, najnowsza propozycja marki przygotowana specjalnie z myślą o chińskim rynku, debiutuje w Szanghaju podczas Międzynarodowej Wystawy Motoryzacyjnej (2013 Shanghai International Automobile Industry ...